субота, 29 серпня 2015 07:35

Настя Приходько відкрила ім'я свого новонародженого сина

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Співачка Настя Приходько нарешті у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 відкрила ім'я свого новонародженого сина

"Ховалась адже зараз багато негативу. Тим більше я людина, яка з багатьма воює. Я не хотіла, щоб у Росії про це знали, дитина тут ні до чого. Назвали Гордій Олександрович, народився 4200, 57 сантиметрів, я не знаю як це мені вдалося", - говорить Анастасія Приходько.

Співачка виступала під час вагітності і навіть літала за океан.

"Мій чоловік сказав, що буде зі мною всюди. Він полетів зі мною в Америку, він був у Іспанії і по всій Україні, він підтримував мене, тому мені не так страшно все це вдавалося і я не була самотня", - говорить співачка.

Народжувати другу дитину Приходько вирішила сама, без чоловіка в пологовій залі.

"Я прошу пробачення перед жінками, які народжують парами, але це чисто моя думка. Мені здається жінка недуже гарно виглядає в цей момент, а чоловіки, як ми знаємо, дуже чутливі,це робота - це величезна робота, мені було простіше, коли я і акушер, коли мені говорять задачу і я її виконую, це не той процес, який повинен бачити чоловік, тому він підтримав мене в самому початку, коли це було не з такими криками, а потім я сказала, що залишусь сам на сам з персоналом", - говорить Приходько.

Зірка наголошує, що не знає, що таке післяпологова депресія.

Сніжана Єгорова сказала, що "дивлячись на тебе здалося, що будеш багатодітною мамою, адже я не знаю, що таке післяпологова депресія", мені не розповіли що це таке", - говорить Анастасія Приходько.

Вагітність не відобразилась на її фігурі.

"Джинси, кофта - все що було до вагітності, ношу зараз, хоча набрала багато зайвого та дитина велика народилась, але воно все пішло, напевно це Господь Бог", - каже Анастасія Приходько.

Зараз ви читаєте новину «Настя Приходько відкрила ім'я свого новонародженого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути