Ексклюзиви
субота, 23 квітня 2016 10:45

Настя Каменських прокоментувала заборону їхнього з Потапом концерту у Луцьку

Настя Каменських прокоментувала заборону їхнього з Потапом концерту у Луцьку
svitske.1plus1.ua

Співачка Настя Каменських прокоментувала скандал навколо заборони їхніх з Потапом концертів на Західній Україні. Про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Це неприємно, тому що не ми є проблемою глобальною, я думаю ті люди, які влаштовують це, їм потрібно звернути увагу на інше, підняти свою п'яту точку і працювати, як мінімум досягти того, чого ми досягли. Ми є платниками податків і привозимо гроші у країну, ми одні з тих людей, які підтримують культуру в цій країні. Мені здається, що ті люди, які влаштовуютб цю провокацію з якоюсь метою.

Головне, люди, створювати, а не руйнувати і ті люди, які виступають проти нас, вони руйнують те, що є. Хочеш, щоб було краще, хочеш змінити? Сонце, створи щось. У Луцьку є наші прихильники, яких багато, вони хочуть піти на концерт, на який приїдуть улюблені їхні артисти, тому вони арендують автобус, щоб поїхати у Рівне, де у нас буде концерт", - говорить Настя Каменських.

В інтерв'ю співачка прокоменутвала свою участь у Київському півмарафоні.

"Я бігала в Ботанічному саду, іноді ми з моїм тренером їздили бігати у Конча-Заспу, там є дуже прикольні місця, зелень, повітря чисте, я до цього марафону не готувалася, я вже рік займаюсь спортом, тому це не проблема, мені подобається моя форма і моїм прихильниками.

Дивні люди у нас - була повною, їй кричали: "схудни, корова", я схудла, тепер в інтернеті, мільйон людей пише: "не худни, що ти робиш?", - каже Каменских.

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських прокоментувала заборону їхнього з Потапом концерту у Луцьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути