Ексклюзиви
субота, 04 липня 2015 08:05

Настя Каменських планує народити у найближчі два роки

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Співачка Настя Каменських планує народити у найближчі два роки, про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Мені хочеться своїх дітей, я займаюсь спортом, говорю що звільняю місце для майбутніх дітей, хочеться, зрозуміло прийде до цього час, країна дізнається, в будь-якому випадку, коли я буду вагітна не за чутками, я скажу про це сама, хочу дітей і інстинкти материнські мене відвідують. У мене стільки любові необмежена кількість, що я починаю діставати своїх рідних, що вони кажуть: "залиш нас у спокої, коли в тебе з'явиться дитина?", - говорить співачка, - до 30, тому що мені зараз 28, авжеж нікого незнайомого на вулиці за руку хапати не буду, претендент вже є, гідний".

А поки Каменьских не народила, вона любов свою віддає похресникам, яких у неї 4.

"Я афігенна хрещена, у мене буде четверта дівчинка, я як хрещена мама часто ходжу до дітей, яких я хрестила і з-за кордону щоразу подарунки приводжу, тому я буду класною матусею теж", - говорить Настя Каменських.

Зірка пригадала, як свого часу виступала на "дитячому" корпоративі.

"Нас запросили на дитяче свято, сказали, що на дитяче свято, а насправді запросили виступати перед шиншилами, яких подарували дітям батьки, і коли ми вийшли на сцену і почали співати, то нам сказали, зробіть звук тихіше, тому що шиншили бояться. Гості і діти були у другому залі, напевно у них був інший захід, а ми співали напроти кліток. Авжеж ми психанули, ми ж не можемо співати перед тваринами і сказали: дайте нам сюди дітей, будемо виступати перед ними", - говорить Настя Каменських.

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських планує народити у найближчі два роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути