четвер, 21 липня 2016 16:45

Настя Каменських має три дні народження

Автор: соціальні мережі
 

Співачка Настя Каменських віднині святкує 3 дні народження, про це розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі.

"Тепер у мене цілих три дні народження !!! Перший - офіціальний, Другий - коли я вижила, після аварії 10 років назад,ну і, власне, ось днями стукнув мій третій день народження", - підписала фото з квіткою Настя Каменських.

Нагадаємо, днями зірка повідомила фоловерам, що ледь не загинула.

"Слава Богу! Залишилася жива! Можна сказати відбулася легким переляком! Ще пощастило, що відразу ж зробили операцію і тепер я спокійно зможу відновлюватися. Я ніколи не захоплювалася екстримом, але мріяла відчути як це ... літати. Перша частина польоту була ідеальною! Ну а потім парашут потрапив в струмінь повітря і не розкрився ... в той момент, коли ти на запасці летиш вниз пробігає життя як кінострічка! А головне, ти не можеш зупинити падіння або затримати час...постраждала права нога, але величезне спасибі моєму інструкторові, який вчасно зреагував і я залишилася жива. Друзі! Не всі мрії потрібно втілювати в життя. я знімала блог в цей момент...правда, іронія;) так що ви все зможете скоро самі побачити!!!", - підписала фото співачка. На знімку Настя лежить у ліжку з травмованою ногою.

Читайте також: У Насті Каменських не розкрився парашут

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських має три дні народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути