Ексклюзиви
понеділок, 05 жовтня 2015 08:00

Настя Каменських довела себе гастролями до лікарні

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Співачка Настя Каменських активно гастролює світом на підтримку нового альбому.

Нещодавно красуня та її продюсер Потап повернулися з Австралії. Зірка розповіла, що через щільний робочий графік потрапила до лікарні. Про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

Особливо важко довелося у Австралії, там артисти мали перелаштуватися на місцевий час.

"Дуже важко маю сказати. Рятувались трішки алкоголем, неважким: вином. Якось він балансував нас і якось ми там за 3-4 дня намагались налаштуватися, потім була робота, ми виступали і поїхали до дому. І знову треба переналаштовуватися. Два дні побули вдома і потім треба їхати на концерт у Казахстан, а це 6 годин і плюс 3 години від нашого часу. Можна зійти з розуму, від нездужання побувала у лікарні, тому що це дуже важко. Я гіпотонік, у мене великі проблеми з перепадами тиску, низький", - говорить Настя Каменських.

Не дивлячись на втому, співачка встигла пізнати австралійські цікавинки.

"Ми пішли до зоопарку і подивились на кенгуру, в сумку я не зазирала. Там є ще племена в яких канібалізм процвітає. Там є люди, які їдять людей, я не кажу, що хочу з ними побачитися, це не так. Але там є люди, які приходять і замість привітання кажуть тобі як він тебе з'їсть, підсмажить, що він з тобою зробить", - повідала Настя Каменських.

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських довела себе гастролями до лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути