Ексклюзиви
пʼятниця, 17 січня 2020 16:25

Наречена 54-річного Віктора Павліка показала сукню перед весіллям і вже планує дітей

Співак Віктор Павлік незабаром учетверте вирушить до вівтаря. Дружиною артиста стане на 28 років за нього молодша Катерина Реп'яхова.

Катя запостила сторі з весільного салону у своєму Instagram. Сукня - не кінцевий варіант. "Саме ту" вона вже обрала, пише theLime.

Автор: instagram.com/repyahovakate/
  Сукня - не кінцевий варіант. "Саме ту" вона вже обрала
Сукня - не кінцевий варіант. "Саме ту" вона вже обрала

"Сезон ми обрали теплий. Початок літа, щоби полетіти в медовий місяць на мій день народження. Саме ж торжество заплановане не в Києві. В Україні чи за кордоном - теж поки секрет. Де саме, поки не скажу. Це ми тримаємо в таємниці", - поділилася Реп'яхова.

"Це буде європейське весілля без застілля, без тостів, без конкурсів. Буде невеличка церемонія та фуршет. Гулянь до ранку не буде. Зі знаменитостей нікого запрошувати теж не будемо, мета весілля не в цьому. В цілому все буде скромно та пройде в невеликому колі родичів та найближчих друзів", - розказала вона.

Не факт, що в це "коло родичів" увійдуть діти Віктора. Із молодшим, Павлом, у якого кілька років тому виявили рак, майбутня мачуха не підтримує стосунків, мовляв, не бачить у цьому особливого сенсу.

"Діти та рідні Віктора? Не знаю, ми цього не обговорювали. Як він вирішить, так і буде. Мабуть, запросить. Мене це питання хвилює точно не в першу чергу", - зазначила Катерина.

Через кілька років пара, ймовірно, подумає і про спільних нащадків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я наполовину проросійська" - коханка Віктора Павліка відповіла хейтерам

"Звісно, це має статися. Я хочу дитину, і не одну. Це природно. Імена наших імовірних дітей ми точно вже знаємо. Якщо Бог дасть, буде чудово. Ми будемо дуже раді", - запевнила наречена артиста.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Днепр💕💕💕 Спасибо всем моим друзьям и родным 🌸🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Публикация от Репяхова Екатерина (@repyahovakate)

Український артист Віктор Павлік, 54 роки, який нещодавно розсекретив стосунки з 26-річною Катериною Реп'яховою, відверто розповів про сімейне життя з ексдружиною Ларисою. Перебуваючи у шлюбі, Павлік почав зустрічатись із концертною директоркою, розповідали в телепередачі "Життя відомих людей". За словами співака, залишити родину не міг. Син артиста Павло страждає від онкології та потребував підтримки батька. "Вибач, у мене є дружина. Сім'ю я не залишу", - говорив Віктор Реп'яховій на початку їхніх стосунків.

Зараз ви читаєте новину «Наречена 54-річного Віктора Павліка показала сукню перед весіллям і вже планує дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути