Ексклюзиви
субота, 25 квітня 2015 12:20

Нардеп Ірина Єфремова поставила б депутатам двійку за поведінку

Автор: glavnoe.ua
 

Народний депутат України від партії "Народний фронт" Ірина Єфремова поставила депутатам двійку за поведінку, про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Що стосовно поведінки, то 2 по тій системі, яка була, коли я вчителювала у сільській школі. Зараз мої колеги подивились, коли приймалася декларація про Незалежність України, 90- року засідання Верховної Ради, як примірно сидять депутати Верховної Ради. Кожен на своєму місці, видно голоси, дають голоси 350 за цю декларацію, дуже приємно спостерігати. А коли біганина по залу, коли не дають слухати і розмовляти тим хто стоїть на трибуні, це дуже неприємно", - говорить нардеп.

Нагадаємо, декілька місяців тому заступник голови фракції Об'єднання "Самопоміч" Єгор Соболєв прокоментував свою бійку з нардепом Вадимом Івченком у парламенті, чиновник зазначив, що не вважає, це методом парламентаря.

"Скажу чесно, це не метод парламентаря і дуже багато парламентарів світу здивувались цій історії, але зараз таки час, що ми за нормальну Україну маємо битися всіма методами, авжеж бажано парламентарськими. Днями ми за ініціативою Вадима Івченка сіли в моєму кабінеті і обговорили, як прийняти цей закон, щоб там не було корупції. Після бійки я отримав пропозицій 20 від серйозних бійцівських клубів і федерацій спортивних, спецназу, що вони готові мене готувати", - говорить Єгор Соболєв.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп Ірина Єфремова поставила б депутатам двійку за поведінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути