понеділок, 28 вересня 2015 07:40

Найкрасивіша дівчина України розповіла, як буде готуватися до "Міс Всесвіт"

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Переможниця конкурсу "Міс Україна-2015" Христина Столока знає над чим працювати для конкурсу "Міс Всесвіт", про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Намагаюсь надолужити англійську і буду наполегливо старатися досягти своєї цілі", - говорить красуня.

"Я навчаюсь у Національному Університеті продуктових технологій, за фахом фінансист, і в майбутньому хочу впевнено стояти на ногах, - говорить Христина Столока і додає, що перед конкурсом "Міс Україна 2015" не мучила себе дієтами, - я просто намагалася заспокоїтися, виспатися, взяти себе в руки".

На запитання чи є коханий у красуні, сказала що своє особисте життя не офішує, а серед вболівальників в залі були рідні: "за мене вболівали мої батьки", каже дівчина.

Нагадаємо, зірка серіалу "Кухня" російська акторка Марія Горбань була у журі "Міс Україна 2015".

"Не бачу тут нічого складного, що я акторка російська і часто буваю тут, адже тут живуть батьки мого чоловіка, тут працює мій чоловік, тут багато моїх подруг. Санта Дімопулос моя подруга тут у журі. Нещодавно знімалась у Києві з Зеленським та Вірою Брежнєвою у фільмі "8 кращих побачень", - говорить акторка.

Плавець Олег Лісогор теж нещодавно взяв участь у журі конкурсу краси "Міс Україна 2015".

"Оригінальний підхід до цього конкурсу. До цього нас встигли познайомити з конкурсанткам, щоб все було чесно, ми один раз зустрілися для спілкування, щоб зрозуміти наскільки вони готові, прекрасні. Перш за все це зовнішня краса, але дівчина має вміти говорити, писати, але диктантів не було", - говорить Олег Лісогор.

Зараз ви читаєте новину «Найкрасивіша дівчина України розповіла, як буде готуватися до "Міс Всесвіт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути