субота, 04 липня 2015 14:09

Надя Дорофеєва надивилась на чоловічій стриптиз з 12 років

 

Співачка Надя Дорофеєва, на дівич-вечір перед весіллям з Володимиром Дантесом не хоче бачити стриптизерів, адже надивилась на чоловічій стриптиз з 12 років, про це зірка розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"В моєму житті було багато концертів по нічних клубах. Я з 12 років, ще коли жила в Сімферополі я виступала у нічних клубах, мене тато привозив, я співала українські пісні у сучасних обробках, і мене розривали по концертах, по клубам і я бачила стриптизерів постійно і в одній гримерці я застібала костюми, я з ними спілкувалась, дружила, я не можу на них дивитись на цих стриптизерів, ні в якому разі. Перший чоловічій стриптиз побачила у 12 років, я дуже соромилася, уходила, вони казали: "Надя, чого ти соромишся, ми такі ж артисти які ти". І вони пояснювали, що це культура, не проституція, тому я ставилася до цього нормально, я поважаю це як спорт, але чоловічий стриптиз я дуже соромлюсь", - говорить Надя Дорофеєва.

Щодо свого нареченого, співачка готова терпіти.

"Хлопці захочуть йому таку жесть подарувати, але доведеться терпіти", - говорить співачка.

Через хвилювання щодо весільних приготувань у Наді появились проблеми зі здоров'ям.

"Я не спокійна, у мене на ґрунті весілля почалися проблеми з шлунком, гастрит, передгастритний стан, я дуже хвилююсь. У мене є нюанси, там по сукні, я то худну, то набираю вагу, це жах, хоча не знаю чому", - говорить Надя Дорофеєва.

Зараз ви читаєте новину «Надя Дорофеєва надивилась на чоловічій стриптиз з 12 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути