пʼятниця, 27 лютого 2015 19:53

Модель Sports Illustrated стала обличчям звабливого Triumph

 

Модель Sports Illustrated 23-річна Ханна Фергюсон стала обличчям бренду Triumph.

Модель у чорній білизні виглядає неперевершено на фото з рекламної компанії.

Дівчина у інтерв'ю розповіла, що порівнює себе з Кейт Аптон кар'єра, якої почалася теж у Sports Illustrated.

"Це неймовірна новина для мене, - говорить Ханна Фергюсон і додає, - Кейт теж прекрасна модель і мені важко повірити, що я стала обличчям Triumph. Я на 100 відсотків задоволена"

Цього року Triumph просуває компанію 'Find The One' ідеєю якої є змотивувати жінок підібрати правильний бюстгальтер.

"Коли я знайшла для себе 'The One' - це було дивовижно, це бюстгальтер, який ти не хочеш знімати. Білизна дарує відчуття ніби ти вище, ти почуваєшся комфортно себе у ній. Не хочеш знімати його на ніч. Я обожнюю свій Triumph Amourette, там чудова тканина і він дуже жіночний, можна обрати у будь-якому кольорі і він надає гарної форми , я маю його у різних кольорах. Але мій улюблений класичний чорний", - говорить Ханна Ферюгсон про свій вибір бюстгальтера.

Минулого року компанія називалась 'Stand Up For Fit' і просувала спортивну білизну.

Модель розповіла як підтримує чудову фігуру.

"Я маю бігати не люблю, але не можу не робити це. Мені подобається йога. Я пробігаю 3-4 милі, але з інтервалами, потім займаюся на матах і роблю інші вправи", - говорить модель.

Щодо дієт красуня ними не переймається.

"Я вважаю у всьому варто дотримуватися балансу, я дуже люблю морозиво і мені важко обмежити себе, тому я не можу їсти його весь час. Але, якщо я поласувала чимось шкідливим для власної фігури, то наступного дня йду у спортзал. Якщо ти знаєш власне тіло добре, ти знаєш, що можна їсти, а що ні", - говорить модель.

Красуня розповідає, що у повсякденному житті намагається не навантажувати обличчя косметикою.

"Я багато проводжу часу з макіяжем на роботі, тому, коли маю можливість не користуюсь ним. Я маю дуже чуттєву шкіру, тому маю бути обережною з тим, що наношу на обличчя. Я вимагаю, щоб мої гримери чистили щіточки", - говорить дівчина.

Нагадаємо, у Sports Illustrated також починали Кейт Аптон та Ірина Шейк.

"Я хотіла бути моделлю з 15 років, але чекала доки отримаю освіту і втілила мрію у реальність у 19 років". - говорить Ханна Фергюсон.

"Я пишаюсь тим, що знімалась для Sports Illustrated, це причина, чому я хотіла бути моделлю. Для оточуючих це чудовий приклад. Можливо, він надихає ще когось" .

Дівчина зізналась, що нервує, коли виступає на камеру чи дає інтерв'ю. Але вона не ніяковіє коли фотографується для рекламних знімків у спідньому.

Зараз ви читаєте новину «Модель Sports Illustrated стала обличчям звабливого Triumph». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути