пʼятниця, 05 лютого 2016 13:03

"Міс Україна Всесвіт" Ольга Стороженко народила "принцесу" Діану
5

Фото: фейсбук

"Міс Україна Всесвіт" 23-річна Ольга Стороженко народила дівчинку. Її назвали Діаною. Світлини виставив чоловік на власній сторінці в Фейсбук бізнесмен Сергій Панадій після того, як забрав їх з пологового будинку.

"Так люблю свою дружину. Здавалося б, куди вже більше. Але, коли вона народила нам таке диво - нашу донечку Діанку, ну що сказати? Дякую, дівчатка мої, що ви у мене є! Люблю вас" - зробив допис Панадій.

Шанувальники кинулись вітати новоспечену матусю. Побажали дівчинці бути такою ж вродливою, як її мама.

"Є на кого рівнятися. Здоров'я мамі і дівчинці - маленькій принцесі Діані. А татові- терпіння" - пишуть користувачі мережі.

Про вагітність Ольга Стороженко зізналася на різдвяні свята. Засвітила округлий живіт під час відпочинку в Домінікані на пляжі біля Карибського моря.

У Сергія Панадія це вже друга донька. Від першого шлюбу має 18-річну Дарину. Вона займається у модельній школі.

Нагадаємо, "Міс Україна Всесвіт" Ольга Стороженко торік у серпні вийшла заміж за 47-річного Сергія Панадія, бізнесмена, президента Федерації бодибілдингу. До одруження меценат опікувався її участю в конкурсах краси. Стосунки пара приховувала.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Україна Всесвіт" Ольга Стороженко народила "принцесу" Діану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути