субота, 13 серпня 2011 14:31

"Міс Україна-Всесвіт" вчить англійську мову лише 9 місяців

"Міс Україна-Всесвіт" вчить англійську мову лише 9 місяців

Переможниця конкурсу "Міс Україна-Весвіт" Олеся Стефанко активно готується до конкурсу "Міс Всесвіт". Він відбудеться 12 вересня у Сан-Паулу, Бразилія.

"Кожного дня хоча б на годину ходжу до спортзали. Займаюсь фітнесом і у тренажерній залі. Треба набрати трохи ваги, приблизно 2 кг. Тому вживаю багато білків. Їм молочні продукти, фрукти, звісно м'ясо. Намагаюсь вставати і лягати раніше. Вже дев'ять місяців відвідую курси англійської. Раніше її взагалі не знала, бо вчила у школі німецьку. Зараз вся моя увага приділена конкурсу, тому часу на відпочинок і на зустрічі з друзями немає", - розповіла Gazeta.ua дівчина.

Нагадаємо, нещодавно була представлена сукня, в якій українка виступатиме на міжнародному конкурсі. Автором вбрання виступила молода дизайнер Анастасія Іванова. Однак через кілька днів організатор конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" Анна Філімонова розповіла, що сукню вирішили переробити. До неї хочуть додати більше блиску, аби вона шикарно виглядала на телебаченні.

Олеся поділилась, що уже підготувала гардероб, який повезе з собою на конкурс.

"Анастасія Іванова зшила для конкурсу вечірні сукні. А повсякденний одяг закуповували. З собою повезу не менше 10 пар взуття", - підкреслила Олеся.

Крім того, дівчина власноруч підготувала національний сувенір.

"Спеціально до конкурсу "Національний сувенір" вишила на полотні написаний мною вірш українською мовою. Вірш про життя, про долю, про сенс життя. Вишивати мене змалку навчила мати", - поділилась Олеся.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Україна-Всесвіт" вчить англійську мову лише 9 місяців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути