понеділок, 22 грудня 2014 18:16

Міс Harley-Davidson-2014 стала 22-річна Олена Кожарко
7

Фото: prbatteries.com

Нещодавно в SENTRUM Music Palace відбувся фінал конкурсу "Міс Harley-Davidson - 2014", організований офіційним дилером мотоциклів, - компанією Harley-Davidson®Kyiv спільно з легендарним чоловічим журналом Playboy.

Переможницю конкурсу чекає поїздка в Сен-Тропе разом з байкерським клубом HOG Kyiv Chapter, а її фото прикрасять сторінки журналу Playboy Україна.

У фіналі конкурсу "Міс Harley-Davidson - 2014" взяли участь 12 дівчат, які вразили своєю красою, сміливістю і незалежністю публіку.

Оцінювали красу, артистичність та ерудицію претенденток члени почесного журі - генеральний директор Harley-Davidson®Kyiv і глава оргкомітету конкурсу - Сергій Данилюк; президент київської філії всесвітнього клубу власників Harley-Davidson, HOG Kyiv Chapter - Ігор Турцевич; президент найбільшого в країні мотофестивалю "Тарасова Гора" - Ашот Арушанов; головний редактор журналу Playboy Україна - Влад Іваненко; відома ведуча, продюсер - Кароліна Ашіон; співачка Allois; ведучий, байкер, шоумен - Геннадій Попенко. Ведучим конкурсу виступив іскрометний Женя Галич, лідер гурту O. Torvald.

Учасниці дефілювали подіумом у декількох образах. Дівчата постали в образі Леді Харлі, примірявши на себе байкерську екіпіровку з салону Harley-Davidson в Києві, в образі дівчини зі сторінок журналу Playboy - в білизні, а також в максимально жіночному образі, - у сукнях з одного модного столичного бутіка.

У перервах між дефіле відбулася презентація еротичного календаря від Harley-Davidson - Playboy - Nemiroff, моделями якого стали дванадцять учасниць конкурсу "Міс Harley-Davidson - 2014". На його сторінках дівчата продемонстрували емоції, властиві сучасній мешканці мегаполісу. Календар з'явиться у продажу разом з січневим номером популярного чоловічого глянцю.

Після того, як журі обрали 6 півфіналісток, дівчата демонстрували свою дотепність і харизму в ерудит-конкурсі, відповідаючи на питання ведучого.

Після запеклих суперечок, члени журі винесли своє рішення. Спочатку були названі володарки титулів "Міс глядацьких симпатій" від порталу JetSetter, який завоювала Марина Дронова, і "Міс футбол" від телеканалів "Футбол 1" і "Футбол 2", який отримала Алла Алексєєнко. Потім на сцену піднялися Ашот Арушанов та Ігор Турцевич, які нагородили двох Віце Міс конкурсу, а після, нарешті, і головну переможницю, якою стала 22-річна Олена Кожарко.

За традицією конкурсу, переможницю коронували мотошоломами в національній стилістиці, прикрашеним сталевими квітами з шкіряними стрічками, який був виготовлений  майстерні кастом-фарбування мотоциклів Harley-Davidson. Головним призом для Міс Harley-Davidson стала поїздка в Сен-Тропе разом з клубом HOG Kyiv Chapter, також фото дівчини прикрасять сторінки журналу Playboy!

Після нагородження переможниці, публіку чекав ще один сюрприз - розіграш серед всіх, хто придбали квиток найновішої моделі мотоцикла Harley-Davidson лінійки 2015 року - Street 750! Ім'я щасливчика стало відомо з допомогою рандомайзера.

Майбутній власник міського мотоциклу вважав за краще не афішувати своє ім'я і навіть не вийшов за сертифікатом на сцену, відомо, що це житель Запоріжжя, який отримає мотоцикл відразу ж, як тільки його доставлять в Україну!

Завершенням вечора став концерт легендарних молдавських етно-рокерів Zdod si Zdub і запальна Рокотека.

Зараз ви читаєте новину «Міс Harley-Davidson-2014 стала 22-річна Олена Кожарко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути