Ексклюзиви
субота, 25 червня 2016 10:25

Міністр фінансів Олександр Данилюк відмовився від британського підданства

Міністр фінансів Олександр Данилюк відмовився від британського підданства

Міністр фінансів Олександр Данилюк працює в Україні, доки його родина живе в Великобританії. Чому відмовився від британського підданства, розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я не подавав документи, тому що для мене було важливо працювати тут і своїми діями допомагати цій країні змінюватися, ми там жили багато часу, моїй родині було простіше там інтегруватися", - говорить Олександр Данилюк і додає, що, нажаль, дуже рідко бачиться з родиною. Діти міністра навчаються в Англії.

Нещодавно англійська королева відсвяткувала 90-річний ювілей, Міністр фінансів України не їздив святкувати в Англію цю подію.

"Я підданий української держави, тому не їздив святкувати", - говорить Данилюк.

Нагадаємо, раніше екс-міністр фінансів Наталія Яресько відмовилась від американського громадянства і тепер має український паспорт.

"Я завжди була українкою і тепер я українська громадянка. У мене серце завжди було в Україні, останні 13 років я жила тут, у мене серце українське завжди було і є, я розумію, що люди мають бажання мати паспорт, щоб легше роз'їжджати по країнам, що візи не чекати довго для цього і ми працюємо в уряді, щоб дати можливість людям їздити в Європу без паспорту, тому паспорт для мене це гордість", - говорить колишній міністр фінансів України Наталія Яресько.

Зараз ви читаєте новину «Міністр фінансів Олександр Данилюк відмовився від британського підданства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути