субота, 04 липня 2015 07:35

Міністр фінансів Наталія Яресько розповіла про музичні таланти доньки

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Міністр фінансів Наталія Яресько побувала на джазовому фестивалі у Львові разом з донькою, про музикальні здібності своєї дитини повідала у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Вона любить джаз і сідає грає на фортепіано, бандурі, гітарі, їй дуже цікаве свято музикальне. Я сама колись грала на кларнеті", - говорить Наталія Яресько, - я приїхала з робочим візитом і була на кордоні з Польщею, дивилась на наші митниці і прикордонні пункти, там починаємо новий проект з кредитом, який отримаємо з польського боку, тому я попрацювала у п'ятницю і сьогодні відпочила з донькою, ми сиділи слухаючи джаз".

Міністр фінансів можливо відправить доньку на канікули до табору пластунів.

"Я не була скаутом, не була в таборах, коли були в дитинстві на канікулах, як правило вдома, можливо вона в табір пластовий поїде, вона буде вдома з нянькою", - каже Наталя Яресько.

Нагадаємо, раніше Міністр фінансів розповіла, що економить у своєму великому заміському будинку.

"Економлю завжди на всьому, ситуація моя змінилась суттєво перед зимою все робили можливо, щоб економити з газом і електрикою. Ми утеплили вікна, потім в стелі вклали ще одну ізоляцію - все робимо, щоб менше вживати газу, тепло і електрику, - говорить міністр і додає, - я виросла у Америці і маю інший підхід щодо закупівлі одягу чи взуття. Я ніколи не купувала дизайнерського і не буду це не мій підхід. .

Зараз ви читаєте новину «Міністр фінансів Наталія Яресько розповіла про музичні таланти доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути