понеділок, 26 січня 2015 18:10

Мільярдер Дональд Трамп бачить себе наступним президентом Америки

Автор: Reuters
 

Мільярдер Дональд Трамп знову вирішив висунути свою кандидатуру на пост президента США - в 2016 році.

"Я єдиний, хто зможе знову зробити цю країну великою, я впевнений в цьому. Більше ніхто не зможе, - заявив 68-річний Трамп на зустрічі з журналістами.

Магнат пообіцяв, що в разі перемоги він займеться створенням робочих місць в країні, скороченням дефіциту бюджету, захистом від ісламістів, зупинкою розробки ядерної зброї в Ірані і "всюди".

Нагадаємо, він уже балотувався на цю посаду від Реформістської партії в 2000 році, а потім заявляв про "серйозні наміри" в 2010.

Трамп є президентом великої будівельної компанії Trump Organization, яка володіє численними будівлями в різних містах США (і всі вони так чи інакше носять ім'я Трампа), стан мільярдера журнал Forbes оцінював у 2011 році в $ 2,9 млрд.

Крім цього, Дональд успішно "торгує" власним ім'ям, отримуючи непогані доходи від годинникових, алкогольних, косметичних та інших брендів. А ще пише книги про те, як стати багатим, любить давати інтерв'ю, захоплюється гольфом і рестлінгом, а також вже дуже багато років не змінює свою знамениту зачіску.

Також магнат є ведучим і продюсером реаліті-шоу "Кандидат" (за що, до речі, отримав зірку на голлівудській Алеї Слави), двічі номінувався на Еммі за ролі самого себе в різних фільмах і серіалах. Саме Трампу належить компанія Miss Universe Organization, яка проводить такі конкурси, як "Міс Всесвіт" (нагадаємо, саме в ці вихідні пройшла чергова церемонія, де українка стала Віце-міс Всесвіт), "Міс США" і Miss Teen USA.

Знаменитий Трамп і особистим життям - до 1992 року він був одружений на фотомоделі Івані Трамп, у шлюбі з якою народилося троє дітей: Дональд-молодший, відома модель і письменниця Іванка Трамп і Ерік. Від другого шлюбу з Марлой Мейплз у нього є дочка Тіффані. Зараз одружений на Меланьї Кнаусс-Трамп, яка на 24 роки молодша за нього. У цьому шлюбі народився Беррон Вільям Трамп.

Зараз ви читаєте новину «Мільярдер Дональд Трамп бачить себе наступним президентом Америки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути