Ексклюзиви
субота, 18 жовтня 2014 18:09

Микола Тищенко думає скористатися послугами сурогатної матері

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Ресторатор та телеведучий Микола Тищенко хоче завести другу дитину, чоловік втомився від пошуків ідеальної партнерки і роздивляється варіант сурогатної матері. Про це зірка повідомив у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

" Якщо у мне не вдасться одружитися, то я не впаду у відчай, можна просто знайти сурогатну мати красуню. Взяти каталог, відкрити його, тицьнути пальцем: такі губи, ніс, очі, пухнасті брови, пишне волосся, пружні груди і сказати "хочу таку дитину" і так бути батько, а батько я в принципі непоганий. - говорить ресторатор і зазначає, що зважився на це,щоб не мати проблем з жінками, - я вивчаю це питання ви думаєте я сказав про сурогатну мати і не подумав? Я все уважно зважив. Дуже велика кількість жінок, які готові виховувати мою дитину, але важко визначитися з тієюй одною єдиною виховальницею. Я не хочу один, другий, третій шлюб я ж не шлюбне агентство".

Тищенко також прокоментував свою спробу потрапити до Київради і не бажання йти до Верховної Ради.

"Я ж киянин, мені нема чого в Раді робити. Обіцяти людям, брехати їм в обличчя совість мені не дозволяє. Мене багато хто знає у місті, я б міг багато що зробити і я знаю, що зробити, але вочевидь мої знання нікому не потрібні а знання молодих людей віком 22-25 важливіші", - сказав Микола Тищенко.

Зараз ви читаєте новину «Микола Тищенко думає скористатися послугами сурогатної матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути