вівторок, 16 липня 2013 17:00

"Мені з ним дуже сильно бракує спілкування" — Розинська про Мельниченка

Телеведуча Наталя Розинська зайнята роботою над новим соціальним проектом "Українського роду" та скаржиться на те, що її чоловік Микола Мельниченко приділяє їй замало часу. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

Чим займаєтесь зараз?

- Зайнята своїм новим телевізійним проектом. Відшукуємо талановитих дітей в дитбудинках та інтернатах, а потім знайомимо з їхнім кумиром. І дитина проводить з ним цілий день. Дітей відбираємо не просто типу "я хочу стати співачкою". Вони мають мати певні досягнення: співати в шкільному оркестрі, чи на районних або обласних конкурсах. Оскільки мені не чужа доля сиріт, бо я сама пережила все це і знаю, як це складно, тому навіть зустріч зі своїм кумиром вселить віру в себе. А ще краще, коли ця людина зможе чимось допомогти в професійному зрості. Це власне і відбувається в нашій програмі. Я знаю дуже велике коло впливових і успішних людей, в яких є хороше і добре серце, які можуть допомогти цим дітям.

Ми назнімали матеріалу вже на п'ять випусків. Сподіваюсь, що програма сподобається керівникам телекомпанії. Виходити почне вже з вересня.

Як же ваша адвокатська кар'єра?

- За новим законом про адвокатуру потрібно два роки юридичного стажу. В мене ще нема двох років, але наближаюсь до цієї мети. Працюю юристконсультом в одній невеличкій фірмі, надаю юридичні послуги. Тому мій юридичний стаж іде. Потім буду складати іспити і отримаю ліцензію адвоката. Тому, навіть в моєму проекті мені буде легше захищати права дітей-сиріт, яким я хочу допомагати.

Як почувається ваш чоловік Микола Мельниченко?

- Не знаю. Він весь час зайнятий, весь час на роботі. Я його дійсно мало бачу. Він займається агентством і своїм заводом з виробництва цегли і ще бозна чим. Мені з ним дуже сильно бракує спілкування. Коли б я не подзвонила, він каже: "Я зайнятий. Я перетелефоную".

Як плануєте провести відпустку?

- Проведу її знову сама, бо мій чоловік ще поки невиїзний. Дуже шкода і навіть надзвичайно прикро, бо в нас не було не просто романтичної подорожі після весілля, а в нас немає ніякого спільного відпочинку. Мені це не подобається і я не буду цього приховувати. Хочу полетіти в Грецію або на Сардинію. Але це буде пізніше. Спочатку допрацюю над цим проектом, зроблю хоча б декілька пілотів.

Зараз ви читаєте новину «"Мені з ним дуже сильно бракує спілкування" — Розинська про Мельниченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути