пʼятниця, 22 травня 2015 12:43

Меггі Джилленхол відмовили у ролі через її вік

Автор: Reuters
 

Актриса Меггі Гилленхол в недавньому інтерв'ю виданню TheWrap розповіла, що не змогла отримати роль у голлівудському блокбастері через свій вік.

37-річна актриса повідомила, що продюсери стрічки мотивували свою відмову тим, що вона буде непереконливо виглядати на екрані в компанії головного героя:

"Деякі речі в Голлівуді ніколи не перестануть мене дивувати. Продюсери назвали мене дуже старою для того, щоб грати любовний інтерес головного героя. Саме чудове, що цьому акторові 55 років.

"Спочатку я була вражена і засмучена, але тепер цей випадок викликає у мене тільки сміх".

Нагадаємо, в січні 2015 Фамке Янссен і Джесіка Честейн виступили з критикою на адресу Рассела Кроу, який дозволив собі некоректні висловлювання на адресу актрис, які прагнуть виконати ролі більш молодих жінок.

"Зараз дуже мало фільмів, де жінка виконує головну роль. Мене радує, що подібний розклад стає менш актуальним на телебаченні, але в Голлівуді для зрілих жінок як і раніше мало хороших ролей", - заявила Фамке.

З актрисами солідарні і аналітики - в недавньому дослідженні, проведеному співробітниками університету Сан-Дієго наголошується, що в найкасовіших фільмах, що вийшли в прокат в 2014 році, помітні жіночі персонажі склали всього 12 відсотків від загальної кількості головних героїв.

Зараз ви читаєте новину «Меггі Джилленхол відмовили у ролі через її вік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути