Ексклюзиви
четвер, 17 жовтня 2019 17:19

"Медійний м*дак" - дружина екс-нардепа поскандалила з Притулою

Дружина журналіста та екс-нардепа Сергія Лещенка діджейка Анастасія Топольська накинулась зі звинуваченнями на шоумена та депутата Сергія Притулу.

В образливій формі жінка звернулась до Притули у Facebook.

Топольська стала на захист дуету "Анна-Марія", який відомий своїми виступами у країні-агресорі. Учасниці дуету під час відбору на Євробачення-2019 не змогли відповісти, кому належить Крим.

За словами жінки, Притула, який виступив як ведучий на нацвідборі, повів себе як "медійний м*дак".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можлива участь Притули у мерських виборах розбиває електоральну монополію Ткаченка і Кличка - експерт

"Я тут устряла у парі, то довелося подивитися фінал відбору на Євробачення-2019. Сергій Притула, який же ви все-таки медійний му*ак. Суто телевізійний "розвод", тупо провокація та контент для особливо чутливих псевдопатріотів. Ось ці всі загравання з людськими долями на підставі спорідненості та сімейних зв'язків докорінно перекручують поняття про сім'ю у цілому. Чи ви й справді думаєте, що "Я тебе породив, я тебе вб'ю" – це формула національного успіху? Супер треш, звичайно", – йдеться у публікації Топольської.

Автор: vgolos.com.ua
  Анастасія Топольська накинулась на Сергія Притулу зі звинуваченнями.
Анастасія Топольська накинулась на Сергія Притулу зі звинуваченнями.

Притула встав на свій захист і відповів Топольській у коментарях, назвавши її "дешевою шоу-бізнесовою колабораціоністкою".

"Маю честь, коли жінки, подібні вам, вважають мене м*даком. А за сестер не переживайте, вони чудово виглядали цьогоріч на фестивалі "Нова хвиля" у Сочі. Це в тій же країні, у столиці якої ви регулярно розважали "мишебратів" у той час, як вони вбивали українців на Донбасі. Зійдемося на тому, що бути медійним му*аком почесніше, ніж дешевою шоу-бізнесовою колабораціоністкою. Бажаю добра і сімейного затишку", – відповів Притула.

Шоумен Сергій Притула вперше прокоментував ДТП за участю своєї тещі 59-річної Лілії Сопельник. Зазначив, що триває з'ясування всіх обставин.

Зараз ви читаєте новину «"Медійний м*дак" - дружина екс-нардепа поскандалила з Притулою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути