Ексклюзиви
субота, 21 березня 2015 12:15

Мати Сергія Тарути живе у селищі, де тривають обстріли

Автор: day.kiev.ua
 

Депутат Верховної Ради Сергій Тарута розповів у "Світському житті" як живеться його матері у Мариуполі.

"Вона там живе з братом, родиною, час -від часу приїжджаю, це не далеко від блок-посту-15, селище Виноградне, де постійно йдуть обстріли. Мама звикла до того, що і вікна дрижать, вона там все життя і не хоче їхати. Я іноді намагаюся її висмикнути. Вона каже, що пережила війну з німцями, і вони жили у її будинку, вона пережила і сподівається що впорається і з цим", - говорить , колишній голова Донецької обласної державної адміністрації Сергій Тарута.

Свої коштовні захоплення олігарх був змушений залишити у Донецьку.

"Все залишилось у Донецьку - захопили будинок зі всім, що там було - я встигнув втекти. Там були снайпери вони чекали, коли я приїду, тому я так і не з'явився в домі, тому все залишилось, та на жаль це не тільки трагедія моя, а і багатьох мешканців Донбасу, у яких відібрали будинки", - говорить депутат.

Донька Тарути Катерина працює на каналі Віктора Пінчука, за словами колишнього голови Донецької обласної державної адміністрації, він не домовлявся за те щоб її прийняли.

"Сама ходила тренувалась і це її шлях, сама обрала. Я свого часу схиляв її займатися економікою чи бізнесом, а їй захотілося з цим. Дивишся на неї і радуєшся, що у неї гарна українська, хоча ми все життя розмовляли російською, це її вибір і ми не маємо права вирішувати", - говорить депутат Верховної Ради Сергій Тарута

Зараз ви читаєте новину «Мати Сергія Тарути живе у селищі, де тривають обстріли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути