неділя, 19 квітня 2015 14:27

Маша Єфросиніна відкрила секрет своєї стрункості

Автор: razmut.ru
 

Телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, що саме спорту забов'язана своєю стрункою фігурою, про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Йога, фітнес і пілатес: у мене багато років тренер, який розробив для мене програму і я не пропускаю і 3-4 рази на тиждень тренуюсь", - говорить Маша Єфросиніна.

Нещодавно чоловік телеведучої, Тимур Хромаєв відзначив ювілей, за словами Маші Єфросиніної вони обмежились святкуванням у вузькому сімейному колі.

"Ми святкували, він до останнього не говорив, що хоче я написала, що забронювала місце в ресторані, але дома є колети, він обрав котлети. Ми були вдома, вклали дітей спати і спілкувались. Я нічого особливого не дарувала, я сказала, коли він матиме вільні дні в році, я подарую йому подорож, думаю треба їхати, тому що тут непросто справлятися щодня з проблемами", - говорить Маша Єфросиніна.

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна повідала, як змінило її сімейне життя призначення її чоловіка Тимура Хромаєва головою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

"Перелаштовуюся - це дуже важко. Ми звикли до одного укладу життя, а тепер він сказав: "відпустку можеш не планувати на найближчий рік", я кажу: як так, діти, літо? А він - "зараз такий час", - говорить Маша Єфросиніна і додає, - справа не у Буковелі чи Арабських Еміратах, справа в тому, що у нього немає відпустки, він працює".

Зараз ви читаєте новину «Маша Єфросиніна відкрила секрет своєї стрункості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути