Ексклюзиви
понеділок, 31 березня 2014 13:30

Марія Яремчук хотіла змінити пісню для Євробачення

Автор: pletnica.com.ua
 

Події на Майдані надихнули Марію Яремчук змінити пісню з якою вона поїде на Євробачення, але співачка змушена була підкоритися правилам конкурсу. Про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Звичайно важко дивитися на будь-який аспект життя під ракурсом тих подій - все змінилось і дотепер здається, коли просинаєшся зранку, що це все сниться, - говорить співачка, і додає, - я дуже довго думала, переосмислювала свій виступ на Євробаченні і навіть хотіла змінити пісню, навіть з моральної точки зору не зовсім правильно співати веселу пісню, коли гинуть люди в країні, але проти статуту конкурсу не попреш, ми не могли порушити закон і пісня, яка була вибрана 21 грудня має звучати зі сцени Євробачення у травні".

Після перемоги Марії Яремчук у національному відборі багато зірок вважало цю перемогу не чесною, за словами співачки вона не ображається на колег.

"Ходила, наскільки я знаю, якась експертна комісія, щось перевіряла, але вони напевно нічого не знайшли за що зачепитися і навіть не революція зупинила. Чесно, схем ніяких придумано не було. Так само як і мої конкуренти, страшенно хотіли поїхати на Євробачення, вони звичайно вкладали багато надій, коштів", - сказала Марія Яремчук.

Зараз ви читаєте новину «Марія Яремчук хотіла змінити пісню для Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути