Ексклюзиви
неділя, 14 лютого 2016 08:40

Мандрівник Дмитро Комаров розповів про ідеальний день Святого Валентина

Мандрівник Дмитро Комаров розповів про ідеальний день Святого Валентина
dnpr.com.ua

Телеведучий Дмитро Комаров розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 розповів про ідеальний день Валентина.

"Бувають дуже інтимні зізнання, ніяково читати, червонієш біля компьютера, зараз деякі незручно читати. При чому не пошлі, а глибокі, від душі, справжні любовні листи", -говорить телеведучий

У В'єтнамі Дмитро причарував доньку шамана з племені Зао.

"Зробив їй комплімент і запитав жартома, чи хотіла б вона вийти заміж за іноземця і поїхати за кордон. В чотири ранку мене будить гід, сидить мати дівчинки, чаклун і говорить: "ми подумали і виршили, ок, забирай дівчинку", - розповів мандрівник.

Про те, яким бачить ідеальний день Святого Валентина Дмитро Комаров сказав наступне:

"Я обожнюю такі сценарії, зокрема на 14 лютого і я так робив. Кажу: "дай паспорт", кажу, коли і на скільки днів ми летимо, і вже в аеропорту вона дізнається, куди ми летимо", - говорить Дмитро Комаров.

Читайте також: "В екзотичних країнах відчуваю себе, як вдома" - мандрівник Дмитро Комаров

Нагадаємо, вирушаючи до Непалу, де знімається восьмий сезон проекту, Дмитро Комаров запевнив прихильниць в тому, що непальські дівчата не зможуть "підкорити" серце екстремала:

"Всі дівчата гарні, але мені до вподоби українки", - сказав Дмитро на прощання прихильницям, які приїхали в аеропорт, щоб провести "Світ навиворіт" в далеку подорож.

Журналістам 1plus1.ua екстремал розповів про те, що свій "медовий місяць" він хотів би провести в Індії, але в незвичайному для "Світу навиворіт" стилі "люкс":

"Я давно мрію проїхати по країні на одному з "поїздів махараджів". Це фактично п'ятизірковий готель, який мчить по залізниці, зупиняючись в найцікавіших місцях країни. Твоє купе - це розкішний готельний номер, за вікном якого пейзаж безперервно змінюється. Навіть не сумніваюся, що проїхатися на такому "східному експресі" - справжній кайф. Ідеальний сценарій весільної подорожі", - ділиться Дмитро.

Зараз ви читаєте новину «Мандрівник Дмитро Комаров розповів про ідеальний день Святого Валентина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути