четвер, 28 липня 2016 16:22

MamaRika зіграє роль сором'язливої дівчинки-студентки з купою залицяльників

Співачка Анастасія Кочетова, яка раніше була відомою під псевдонімом Еріка, тепер носить ім'я MamaRika. Після 5 років спільної праці з продюсером, вирішила з ним попрощатися і сама почала жити "творчим життям". Про це MamaRika розповідає в інтерв'ю Gazeta.ua.

Автор: фото надане прес-службою MamaRika
 

Чому не захотіли продовжувати контракт?

- Коли закінчився контракт, вирішила почати все з нуля. Це рішення далось мені не легко, але бажання творити справжню музику додали мені рішучості. Тепер моя музика - це плід абсолютної чесності перед собою. Можливо це не всім прийдеться до смаку і не для всякого "бенкету", бо це усе ж таки "не формат", але це - справжня "Я": трохи фанку, хіп-хопу, джазового вокалу. Зараз експериментую. Творчим натурам, як я, потрібна свобода. Інакше не відчуваю себе щасливою, - розповідає MamaRika.

Чи можете викупити свої пісні?

- І ім'я, і пісні. Конкретну суму не назву. З Кузіним це навіть не обговорювали. Якщо починати все заново, то з чистої сторінки, не тягаючи за собою шлейф минулого. Але знаю точно, це б коштувало досить дорого. Зазвичай, сума рахується декількома тисячами доларів за пісню.

Щоб почати все з нуля, що варто знати?

- Починати все з нуля – важко. Я одна з не багатьох "камікадзе", які наважились на такий ризик. Треба чітко розуміти, яку музику ти хочеш робити, що ти хочеш донести людям через свою творчість.

Потрібно створити команду однодумців, яка буде дивитися із тобою в одному напрямку і так само кайфувати в процесі, як і ти. І, звичайно, треба мати абсолютну впевненість, без страху і сумнівів.

Скільки грошей треба вкласти?

- Створювати музику можна і "на кухні", але щоб робити дійсно якісний матеріал, високого рівня, треба багато всього: запис пісень, зйомки кліпів. Це також тисячі доларів. Ми із моїм саунд-продюсером Ванею Кліменко, буквально за пів року написали і заранжували 8 пісень. Пощастило, на шляху зустрічається купа добрих людей, які бачать наскільки це все щиро і допомагають в роботі.

Як шоу-біз змінився за останні 3-4 роки?

- Зараз стало легше. Настала епоха інтернету і молодим музикантам легше про себе заявити. Не треба "стояти в черзі" на телебачення, не треба шукати крутого чувака, який віднесе твої пісні на радіо. Достатньо "вийти з репетиційного гаража" в мережу Інтернет.

Але важливо, що й свідомість українців змінилася за останні 3 роки. Зважаючи на останні події в Україні, люди більш свідомо вже підходять до вибору музики також. Зараз відбувається ціле музичне відродження. Безліч чудових музикантів, які раніше губилися у потоці комерційного контенту, нарешті знайшли свого слухача.

У чому секрет вдалої "розкрутки"?

- Все залежить тільки від твоєї музики. Якщо ти робиш хороший продукт - це спрацює в будь-якому разі. Можливо не одразу, але - рано чи пізно. Якщо ж твоя мета заробити грошей і в цьому немає душі, то це вже мало кому потрібно. Такий зараз час, просто люди втомилися від обману у всіх його проявах.

Про що зараз варто співати?

Співати варто про все, що тобі близько. Особисто я пишу про те, що я відчуваю на той чи інший момент. Все виключно на відчуттях. Не витискаю з себе пісню на актуальну тему заради уваги слухача. Не люблю цих підлабузних штук.

Автор: фото надане прес-службою MamaRika
 

Чим займаєтесь зараз? До кінця року чим здивуєте українців?

- Восени на телеканалі ТЕТ з'явиться друга частина комедійного серіалу "Одного разу в Одесі", де я зіграла головну жіночу роль. Там я в ролі сором'язливої дівчинки-студентки, до якої залицяються всі хлопці. Скоро приступаємо до репетицій нового концертного репертуару. Вже до кінця року вийду на сцену.

Здивую своїх прихильників новим автографом. Всі цікавляться, чи зміниться він? Так зміниться і обміняти старий підпис Еріки на новий "MamaRika" можно буде вже сьогодні, 28 липня о 19-й годині на другому поверсі торгово-розважального центру Оушен Плаза. Для цього ми спеціально організовуємо автограф-сессію.

Хто розвиває проект "МамаРіка"?

- Ми робимо це самостійно, своїми силами. В мене чудовий музичний продюсер – Ваня Кліменко з гурту "Сальто Назад". Разом пишемо пісні. Організаційним процесом, займається мій коханий – Сергій Середа з команди КВН "Одесские Манси". Коли я вирішила піти від продюсера, він підтримав. Саме завдяки йому я не побоялася змінити своє життя.

Зараз ви читаєте новину «MamaRika зіграє роль сором'язливої дівчинки-студентки з купою залицяльників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути