пʼятниця, 27 листопада 2015 13:59

Макс Барських став кращим співаком України
4

Фото: Прес-служба

Співак Макс Барських отримав головну статуетку на церемонії нагородження M1 Music Awards

26 листопада в київському Палаці Спорту відбулася церемонія вручення музичної премії M1 Music Awards, що відзначила кращих з кращих в українському шоу-бізнесі. Макс Барських та Тіна Кароль отримали головні статуетки церемонії в номінаціях "Співак року" і "Співачка року". Вийшовши на сцену за нагородою співак попросив свого продюсера Алана Бадоєва приєднатися до нього, щоб розділити цю перемогу.

Поточний рік став тріумфальним для Макса Барських: співак випустив такі знакові треки як "Хочу танцювати", "HLOP, HLOP, HLOP" і "Подруга-ніч", яка більше п'яти тижнів залишається найбільш ротованою піснею на радіо в Україні. Також співак вирушив у масштабний міжнародний тур "Танцювати" по 6 країнам, збираючи повні зали! А 20 листопада співак дав аншлаговий концерт на одній з найбільших майданчиків столиці, зібравши 5000 глядачів.

Церемонія нагородження M1 Music Awards вразила глядачів масштабом і номерами світового рівня. Так, Макс Барських з'явився на сцені на величезній дискокулі, а Ірина Білик літала на золоченому орлі.

Статуетка М1 Music Awards поповнила міжнародну колекцію нагород артиста, серед яких вже є MTV EMA, МУЗ ТВ, OE VMA та ін.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських став кращим співаком України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути