вівторок, 12 квітня 2016 12:30

Макс Барських презентував кліп на пісню "Займемся любовью"

Макс Барських презентував кліп на пісню "Займемся любовью"

Співак Макс Барських повернувся на батьківщину, щоб представити новий відеокліп і відправитися в клубний тур з програмою "Подруга-ніч"

Макс Барських та Алан Бадоєв презентували довгоочікувану спільну відеороботу на пісню "Займемся любовью". У кліпі, за словами його творців, # колір, # запах і # смак любові.

"Новий кліп Макса Барських - це маніфест любові. Ми говоримо про любов, про бажання, про секс, не приховуючи значення цих слів. Ми намагаємося знайти подібну риму, - прокоментував Алан Бадоєв. - У цьому відео ми зробили основний акцент на молодому поколінні, так як саме воно найбільш схильне до соціофобії, уходу в віртуальний світ. Сподіваємося, що наш кліп розповість, якими красивими можуть бути мрії про те, кого любиш. Любов завжди приходить до тих, у кого в серці весна".

До створення кліпу Алан Бадоєв вперше допустив своїх колег, зібравши за кадром інтернаціональне сузір'я професіоналів.

Новий портрет Макса Барських створювався одночасно в США і Україні, при цьому зйомки в Лос-Анджелесі Бадоєв курирував по скайпу.

"Вперше моє відео знімалося на відстані, в різних країнах. Я не міг дочекатися виходу цього кліпу. Радий поділитися з вами новою історією, просиченою пристрастю, любов'ю і сексом", - прокоментував відео Макс Барських, визнаний в 2015-му "Співаком року "за версією М1 Music Awards.

Нагадаємо, що Макс Барських вирушає в свій весняно-літній тур з клубною програмою "Подруга-ніч". Гастролі стартують 23 квітня в Дніпропетровську і охоплять понад 15 міст. Крім України виступи відбудуться в Білорусії та Казахстані.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських презентував кліп на пісню "Займемся любовью"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути