Ексклюзиви
субота, 06 лютого 2016 15:45

Макс Барських надихнув репера Потапа змінити імідж

Автор: dpchas.com.ua
 

Репер Потап віднедавна став шанувальником капелюхів, хто надихнув його на зміну іміджу, він розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Мені подобаються капелюхи, я подивився на MONATIK і Макса Барських і подумав: "невже Україна ніколи не побачить справжнього чоловіка у капелюсі?" Я подумав: "чому б ні!". Це я жартую про MONATIK, Максу передаю привіт. Я думаю, що чоловіки в капелюхах - це романтично і дуже сексуально", - говорить репер Потап.

Новий аксесуар репер привіз із Австралії.

"Я був у Австралії на гастролях в Мельбурні. Купив капелюха. Він дорога штука, не 200 баксів. Я привіз і батькові такий капелюх зі шкіри алігатора з зубами, Йому дуже подобається. Він у ньому на риболовлю їздить. Це важка ноша, адже капелюхи ламаються, поля загинаються. Але, коли ти на вечірці один в капелюсі, то можеш просто підійти до будь-якої панночки і сказати: "добрий вечір, як справи, не хочете піти у кімнату дуже відомого ковбоя", - жартує Потап.

Нагадаємо, репер Потап розповів, що їхня з Настею Каменських пісня "Москаль" припала до смаку росіянам.

"У новому альбомі Потапа і Насті є пісня, яка називається "Москаль": Тут мене ніхто не розуміє - повертаюсь в Київ. Любов натискає на педаль, ну і шо, шо ти москаль!", - цитує пісню репер Потап. На корпоративах в Москві її дуже люблять.

"Ця пісня була написана в 2007 році і тоді у Росії з Україною за газ війни були, то у нас такі зараз відносини. А ми вирішили нехай люди розважаються. Я хотів робити більше українською мовою, зараз треную свою українську, вибачте мене, україномовні фанати, намагаюся щосили", - говорить репер.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських надихнув репера Потапа змінити імідж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути