Ексклюзиви
понеділок, 31 січня 2011 11:35

Людмила Янукович займається культурою по селах (ФОТО)
5

Дружина президента України Людмила Янукович, яку останнім часом дуже рідко можна зустріти поряд з чоловіком, приїхала на Луганщину

29 січня вона взяла участь у відкритті палацу культури в селі Бобрикове Антрацитівського району Луганської області.

"Він (палац - ред.) ніколи не був би таким, якби не дві жінки, Людмила Янукович і Наталія Чуприна. Деякий час тому жителі Бобрикова звернулися до дружини Президента України з проханням допомогти оживити осередок культури в селі. Вона у свою чергу зв'язалася з керівниками області, щоб ті знайшли можливості", - розповів голова облради Валерій Голенко.

Людмила Янукович подякувала місцевим мешканцям за єдність духу і стійкість волі, яку вони демонструють з 2004 року, і за те, що вони люблять, шанують своє село, і роблять його сучасну історію, повідомили в прес-службі Луганської ОДА.

У свою чергу жителі Бобрикова запросили першу леді взяти участь у святкуванні 235-річчя села в жовтні 2011 року.

Нагадаємо, 27 січня біля будівлі адміністрації президента України пройшов пікет на підтримку дружини президента Людмили Янукович, який влаштувала асамблея "За права літніх жінок". Її активісти вимагали "звільнення першої леді України з-під домашнього арешту".

В акції брали участь близько 20 жінок. Вони вимагали, щоб Віктор Янукович показав народу свою дружину, і скандували "Люда, вийди в люди".

Луганск.Комментарии

Фото: прес-служба Луганської облради

Зараз ви читаєте новину «Людмила Янукович займається культурою по селах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути