субота, 16 липня 2016 14:30

Лоліта розповіла, як піклується про свою доньку у Києві

Лоліта розповіла, як піклується про свою доньку у Києві
1tv.ru

Співачка Лоліта живе у Росії, а її донька з бабусею в Україні, як піклується про дитину зірка розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Навчається у Києві, "хорошистка", вона зараз у Болгарії, там немає жодної промисловості, помідори класні, люди перебралися вбільшості туди, тому що нерухомість... де ви можете купити дім з виноградником за 16 тисяч євро? Ніде, трикімнатну квартиру за 25 тисяч євро? Ніде. Люди шукають необітовану землю, де немає політики, де набридли вбивства, всі виплески, моя донька отримує в Києві старорежимну освіту. Моя школа старорежимна, але з басейном. А що ви хотіли, коли директор школи єврейка, завуч - єврейка, нормальні українські жінки. Я роблю все, щоб моя донька була освітчена і у неї була своя точка зору", - каже Лоліта.

Співачка розповіла, як ставиться до ситуації, яка відбувається між Росією та Україною.

"Між нами люди, які називаються уряд, вони ділять великі гроші, вони нас стравлюють і ми маємо говорити, що хтось у когось щось поцупив. У мене є всі підстави не називати Крим, який повернувся в Росію анексією, тому що ніхто в нього не вкладався, як жили там татаро-монголи, українці, євреї, так і жили. Я ненавиджу слова анексія, війна, я для себе вирішила - називати непорозуміння з великої букви", - гворить Лоліта.

Зараз ви читаєте новину «Лоліта розповіла, як піклується про свою доньку у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути