Ексклюзиви
четвер, 14 травня 2015 18:47

LOBODA в балаклаві влаштувала погром у турецькому готелі

Автор: Прес-служба
 

Після низки серйозних ліричних відеоробіт, LOBODA випускає кліп в жанрі авантюрної комедії на свій суперхіт "ПОРА ДОДОМУ"

Артистка не перестає дивувати своїх шанувальників, і кожен раз знаходить абсолютно нові режисерські рішення. У тізері, який з'явився в мережі, LOBODA в компанії невідомих дівчат у балаклавах вривається в квартиру, де приймає ванну ні хто-небудь, а одна з найпопулярніших ведучих шоу "Орел і Решка" Жанна Бадоєва. На обличчі Бадоєвої абсолютно непідробні емоції: вона кричить від переляку і чинить опір грабіжникам, поки не впізнає в них своїх божевільних подруг.

У відеороботі "ПОРА ДОДОМУ" LOBODA залишається вірною собі - як завжди провокативно і сміливо, що може дозволити собі тільки вона. Крім того, зйомки відбувалися в Стамбулі, і, за словами Світлани, ще й місце зйомок вплинуло на стилістику кліпу і загальну атмосферу:

"Ми спеціально не монтували цей шматок - залишили в тізері його живим і божевільним, - зізнається LOBODA. - Зйомки відбувалися як в реаліті-шоу, що очевидно з реакції Жанни. Ми не попереджали її про всі тонкощі сценарію, в цьому була вся суть. Що з цього вийшло - побачимо в кліпі.

За словами радійників, пісня "ПОРА ДОДОМУ" стане новим хітом цього літа, а відеокліп в черговий раз переверне свідомість телеглядачів.

Хто ще ховається за балаклавами - нам належить дізнатися в недалекому майбутньому. Презентація кліпу відбудеться 18го травня.

Зараз ви читаєте новину «LOBODA в балаклаві влаштувала погром у турецькому готелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути