середа, 28 грудня 2016 17:01

Лобода з донькою зустріне Новий Рік у Маямі
6

Співачка LOBODA прикрасила новорічний номер "Теленедели". Під час "космічної" фотосесії Світлана з підрослою дочкою Євангеліною занурилася в безтурботний світ дитинства - покаталися на кращих атракціонах в найбільшому критому парку Європи Lavina Mall.

Напередодні свята артистка поділилася своїм настроєм з шанувальниками і розповіла, як і де планує зустріти Новий рік і провести зимову відпустку.

"У зв'язку з тим, що в ніч з 31 грудня на 1 січня ми виступаємо в Майамі, святкувати Новий рік будемо в США, на березі океану. Тому ялинку вдома я прикрасила тільки для Євочки, більше ніяких спеціальних приготувань або передноворічної метушні не планую. проводжаю цей рік і зустрічаю новий, як і мріяла: на сцені, під сонцем і в оточенні своєї родини - без мами і Єви я нікуди ", - розповіла співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чергове хибне замінування концертного залу не завадило виступу Світлани Лободи

Прямо з Майамі співачка відправитися в унікальний приватний готель в Домініканській республіці. На острові Гаїті Світлана планує розслабитися і "відновити життєвий баланс".

Також артистка зробила відверте зізнання, розповівши, що саме загадає в новорічну ніч:

"У цьому році я особливо гостро відчула, як мені не вистачає в житті любові. Жінка повинна бути коханою. Особливо артистка. У моєму ж випадку мені важливо любити так сильно, щоб тінь сцени не перекривали силует чоловіка", - прокоментувала LOBODA.

Зараз ви читаєте новину «Лобода з донькою зустріне Новий Рік у Маямі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути