пʼятниця, 27 листопада 2015 17:15

LOBODA отримала головну премію M1 Music Awards

Автор: Прес-служба
 

Відео на пісню "Пора додому" було названо кращим у номінації "Кліп року"

26 листопада на сцені київського Палацу Спорту прогриміла подія, якої Україна ще не бачила. В рамках премії M1 Music Awards. Big Bang. Початок відбулася церемонія нагородження провідних професіоналів музичного ринку України. Відкривала вечір LOBODA c неймовірно зворушливим і драматичним номером "Ангелок".

Автор: Прес-служба
 

Однак кульмінацією вечора стало оголошення переможця в номінації "Кліп року". Згідно глядацькому голосуванню, статуетку отримала LOBODA за кліп "Пора додому". На сцену разом з артисткою піднялася і Нателла Крапівіна.

Продюсер співачки і режисер кліпу подякувала шанувальникам і організаторам премії за нагороду і несподівано для всіх створила небачений прецедент, віддавши

премію групі "Время и Стекло":

"Будучи людиною дуже справедливою, я не можу не визнати один дуже важливий факт. Все-таки об'єктивною оцінкою будь-якого відеокліпу є кількість людей, що його подивилася. Кліп групи "Время и Стекло" Я вам скажу - 38000000! а значить, ця статуетка по-праву належить вам, "Время и Стекло" - аргументувала своє рішення Нателла Крапівіна. LOBODA виступила третейським суддею і запропонувала розпиляти статуетку в гримерці.

Зал зустрів пропозицію артистки бурхливими оваціями

Нагадаємо, 28 і 29 листопада LOBODA дасть два великих сольних концерти на сцені Палацу "Україна", якими артистка завершить свій масштабний всеукраїнський тур "Пора додому".

Зараз ви читаєте новину «LOBODA отримала головну премію M1 Music Awards». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути