Ексклюзиви
середа, 28 вересня 2016 14:05

LOBODA оголосила про створення власного музичного лейблу

LOBODA оголосила про створення власного музичного лейблу

Світлана Лобода вирішила почати новий виток своєї кар'єри з розвитку альтернативної музики в Україні. На думку співачки, один з найпопулярніших в світі жанрів необгрунтовано слабо представлений в нашій країні.

У партнерстві зі своїм продюсером Нателлою Крапивиной і саундпродюсером Михайлом Кошовим LOBODA заснувала новий музичний лейбл BogArt і в рамках його роботи представляє перший сингл репера Gadar - "Не плач".

Дебютний трек виконавця, в своїй творчості балансуючого на стику хіп-хопу, грайма і репу з елементами поп-музики, був записаний під керівництвом Світлани. Співпраця команди LOBODA і Gadar стане початком популяризації вуличної культури в Україні.

Читайте також: Світлана Лобода показала перші кадри нового кліпу

"Коли я почула, як цей хлопець читає, не повірила, що він українець. Gadar робив це як" чорний "! Його тембр і різні фарби голосу підкорили мене. Ми з Нателлою давно думали про продюсування артистів і, нарешті, знайшли, з ким хотілося б почати цей нелегкий, але цікавий шлях", - прокоментувала LOBODA.

Gadar - це симбіоз чоловічої харизми і сили, помноженої на музичний дар і здатність співати про справжні почуття. Самобутній артист, що виріс на вулиці, знає, що таке втрачати і вміє пробивати собі дорогу.

"На сучасній сцені, де превалює образ метросексуалів і хлопців, яких при поганому освітленні легко сплутати з дівчатами, Gadar - справжній подарунок для всіх жінок, котрі сумують за чоловічим плечем, по справжньому сильному голосу, по турботливим ніжним рукам. Цей хлопець, як молодий Бельмондо з "Божевільного П'єро". Він готовий на все заради любові", - зазначила Нателла Крапівіна.

Зараз ви читаєте новину «LOBODA оголосила про створення власного музичного лейблу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути