четвер, 31 жовтня 2013 12:54

Лобода не буде показувати доньку і хотіла б отримати звання "народної артистки"

Автор: фото: Жанна Мосийчук-Головатюк
 

Співачка Світлана Лобода для того, щоб гарно виглядати щоранку п'є фреш із буряка. Про це вона розповіла журналістам перед своїм сольним концертом в Києві.

"Я відкрила для себе чудову річ - зранку п'ю буряковий сік. Щоб він не впливав на підшлункову я додаю туди ще моркву і яблуко", - зауважила співачка.

Зараз в неї чимало концертів, тому свою доньку Євангеліну вона бачить не часто.

"Дуже сумую за донькою і мені б дуже хотілося, щоб максимально багато часу вона проводила зі мною. Коли вона трохи підросте, то обов'язково буде зі мною їздити. Поки Єва ще маленька, їй лише 2,5 роки, і в мене є свій простір, в якому їй комфортно. Я хочу, щоб вона максимально більше була закрита від суспільної думки і обговорень. Я не люблю, коли дітей показують, це неправильно. Тому максимально довго показувати її не буду. Єва дуже любить мультфільм "Смешарики" і ці пісні з нього. Мої пісні вона не співає. Ще полюбляє вірші і вже багато часу в неї улюбленим є "Муха-цокотуха", - зізналася співачка.

В кінці літа Лобода отримала звання "заслуженої артистки України".

"Я не відчуваю цього звання. Для того, щоб завжди бути на високому рівні - треба багато працювати. Але всі звання, вони, звичайно, приємні. Тим більше, коли їх дає країна. Вони стимулюють йти далі, бо є ще звання "народний" і так далі", - зауважила Світлана.

Зараз ви читаєте новину «Лобода не буде показувати доньку і хотіла б отримати звання "народної артистки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути