Ексклюзиви
середа, 27 квітня 2016 17:44

LOBODA надихнула латвійського співака
3

Фото: Прес-служба

Латвійський співак Маркус Ріва представив композицію "Річка любові". Автором треку став композитор і музичний продюсер "Голосу країни" Руслан Квінта.

Музою і головним натхненником Маркуса в створенні пісні стала LOBODA. Світлана порадила співакові записати глибоку ліричну композицію. Співачка вперше стала саундпродюссером для іншого виконавця.

"Я спостерігаю за Маркусом з самого першого його хіта "Красива сильно", - ділиться своїми враженнями Світлана. - Це дуже інтелігентний і по-справжньому чарівний латвійський співак. Нам не вистачає таких героїв на сцені".

"Світлана - неймовірний артист. Вона надихнула мене не просто заспівати пісню, вона надихнула на створення цілої історії кохання, яку ми спробували укласти в три хвилини", - розповідає Маркус.

Співак вже взявся за візуалізацію нового синглу з режисером Аланом Бадоєвим.

"Дуже задоволений піснею, яка вийшла. Вона відкриває Маркуса абсолютно з іншого боку і це дає мені можливість, як режисеру, створити велику відео-історію. Вже зараз ми починаємо продумувати сценарій для майбутнього кліпу", - зазначив Бадоєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фредерік Бегбедер мало не зірвав виступ LOBODA на ювілеї у Валіда Арфуша

Нагадаємо, свого часу LOBODA стала натхненням для українського виконавця Макса Барських.

Зараз ви читаєте новину «LOBODA надихнула латвійського співака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути