пʼятниця, 27 листопада 2015 13:13

Лів Тайлер розповіла, які подарунки дарує її сину Девід Бекхем

Автор: Reuters
 

Акторка Лів Тайлер завітала на американське ток-шоу і розповіла, що дійсно заручена і повідала, які подарунки дарує її сину Девід Бекхем.

Нагадаємо, у Лів Тайлер кілька місяців тому народився син від нареченого Дейва Гарднера, який також є агентом і кращим другом Девіда Бекхема.

"Він дуже милий, приносить гарні подарунки. Він справжній джентльмен, дуже елегантний і просто чудовий. Йому подобається бути хрещеним батьком". - говорить Лів про екс-футболіста.

Красуня також підтвердила, що дійсно заручена з батьком свого сина Сейлора.

"Він не мій чоловік, а тільки наречений, але я називаю його чоловіком", - говорить Лів.

Зірка розповіла, як це бути зайнятою матусею.

"Я працювала над "Покинутими", коли була вагітна. Потім через три місяці після народження дитини я повинна була повернутися до роботи. На початку останній сезон планували робити у Нью-Йорку, я почувалася гарною матусею, адже могла бути поряд з сином, але потім вони перенесли локацію до Остіну, у Техасі і я взяла сина з собою", - каже зірка.

Нагадаємо, Лів Тайлер і Дейв Гарнер зустрілись завдяки моделі Кейт Мосс, яка була їхньою спільною знайомою. У обох є діти від попередніх стосунків, у Лів 11 річний син від колишнього чоловіка, а у Дейва 8-річний хлопчик від шлюбу з акторкою Девініою Тейлор.

Зараз ви читаєте новину «Лів Тайлер розповіла, які подарунки дарує її сину Девід Бекхем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути