Ексклюзиви
субота, 02 травня 2015 19:06

Лідер гурту "Токіо" записав в Україні альбом

Автор: lux.fm
 

Лідер гурту "Токіо" Ярослав Малий записав в Україні альбом присвячений подіям, які відбуваються сьогодні в країні, про це він розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 і сказав, чому поїхав з Росії.

"Неможливо там знаходитися через ту кількість брехні, яка ллється. Реально ми вибрали, що для нас і для наших дітей це правильно знаходитися тут, щоб підтримати свою країну, оскільки я громадянин України

В Україні у співака 5 дітей, в Росії 2 живе дитини, одна у Європі.

"Їм добре, вони декілька мов вчать одночасно - це для них наче гра. Для нас було неочікуванно, коли між собою заговорили на кухні українською, це було дуже дивно", - говорить співак.

"Я говорю українською, і зробив два нових треки українською. Нам завжди подобався Київ і коли в нашому графіку був вільний час, то ми завжди приїжджали сюди і в один прекрасний момент ми вирішили після подій, переїхати. Ми відмінили всі концерти в Росії з січня. Для нас те що ми робимо не було пов'язане з фінансами. Розуміємо, що те що робимо - це ідея і найголовніше, що музика це наше життя, - говорить музикант в передачі "Світське життя", - ми не можемо писати музику окремо від того, як живемо, і як відчуваємо, тому не переймаємося щодо грошей, колись було більше, зараз менше. Той альбом, який ми записали в Україні повністю присвячений подіям, які сьогодні відбуваються".

Зараз ви читаєте новину «Лідер гурту "Токіо" записав в Україні альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути