середа, 27 травня 2015 17:52

Кумом Мілли Йовович став її колишній бойфренд
3

Фото: Соціальні мережі

Голівудська актриса Мілла Йовович охрестила молодшу доньку Дашиель Іден. Таїнство хрещення відбулося у традиційній російській Православній Церкві в Лос-Анджелесі. Цією новиною зірка поділилася із своїми шанувальниками на власній сторінці в Інстаграм.

"Коли ми говоримо на російській, то називаємо доньку Дашею. Дивовижний факт, але Дашиель родилася в день Святої Дар'ї першого квітня. Виходить, це її покровителька. Хрещення відбулося в російській Православній Церкві в Лос-Анджелесі" — зробила допис під знімком доньки Мілла Йовович.

Хрещеним батьком став екс-бойфренд зірки музикант Кріс Бреннер. Він подякував Мілі та її чоловіку Полу Андерсону за довіру бути хрещеним батьком їхньої доньки. Саме він перший опублікував в соцмережі знімок з похресницею. Хрещеною матір'ю

стала близька подруга Мілли Йовович Марія Грація Брауна.

Також актриса виставила світлини старшої доньки Евер Габо.

"Старша сестра тримає Дашиель на руках в день її хрещення. Чудова церемонія, душевна і спокійна" — каже актриса.

Прихильники актриси не поскупились на привітання і похвалили, що Міла не забуває свою батьківщину.

"Даша дуже гарне ім'я. У мене дві доньки. Не склалося назвати їх Дашами. Третя теж буде не Даша. Бабуся вже охрестила Уляною. Мілла молодець, не забуває свої християнські корні. Вітаю з хрестинами і бажаю ангела-хранителя Дашулі" — пишуть користувачі Інстаграм.

Зараз ви читаєте новину «Кумом Мілли Йовович став її колишній бойфренд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути