Ексклюзиви
четвер, 28 серпня 2014 14:13

Крістен Стюарт знялась у стильній фотосесії для Vanity Fair
6

Голлівудська актриса Крістен Стюарт знялася в журналі Vanity Fair у вересневому номері.

В інтерв'ю з актрисою, з якою спілкувалася Інгрід Сіші, з'ясувалося, що не працювати останні два роки для Крістен було досить важко. Однак цей час вона провела з користю - вона багато займалася музикою, спілкувалася з друзями і родичами.

Запрошення Олів'є Ассаяса знятися в "Хмари Зільс Марії" стало справжнім подарунком долі для Стюарт, адже там вона познайомилася з неймовірною Жюльєтт Бінош. Як зізнається Кріс, вона залишилася під великим враженням від спілкування з француженкою:

"Перед зустріччю з нею я неймовірно нервувала. Вона володіє унікальним даром розкрити всі якості людини, про які той навіть не здогадувався. Вона - великий мислитель, вона дивачка і відкрита людина, як Жюльєтт Бінош ... "

Також Стюарт поділилася своїм думками про співпрацю зірок кіно з модною індустрією. Крістен говорить, що з підліткового віку вона вже була завсідником червоних доріжок і їй це  набридло. Однак, як стверджує актриса, бути обличчям якогось бренду - досить веселе заняття.

"Коли ви носите одяг від когось, ви розкриваєте грані своєї особистості, які були приховані раніше", - каже Стюарт.

Нагадаємо, "Хмари Зільс Марії" - останній проект Стюарт у співпраці з французьким режисером Олів'є Ассаяса, актрисами Жюльєтт Бінош і Хлоєю Морец - був обраний для участі в основній конкурсній програмі 67-го Каннського кінофестивалю, проте ніяких нагород не отримав. Крістен на цьому не зупиняється і продовжує шукати цікаві для себе проекти.

Зараз ви читаєте новину «Крістен Стюарт знялась у стильній фотосесії для Vanity Fair». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути