Ексклюзиви
пʼятниця, 01 серпня 2014 17:09

Кріштіану Роналду засвітив розкішне тіло на обкладинці чоловічого журналу
5

Фото: Men's Health

Чоловіче видання Men's Health помістило на обкладинку вересневого випуску 29-річного футболіста Кріштіану Роналду.

Нагадаємо, що за час своєї професійної діяльності спортсмен з'являвся на обкладинках журналів 39 раз в понад 60 країнах світу.

Сьогодні стало відомо, що володаря "Золотої бутси", можливо, притягнуть до суду за незаконне використання торгівельної марки CR7. Справа вся в тому, що американський інструктор з фітнесу Крістофер Ренци (Christopher Renzi) подає позов на нападника мадридського "Реала" через те, що португальський футболіст, який продає чоловіча нижня білизна під товарною маркою CR7, не дотримується правила торгівлі.

Сам фітнес-тренер стверджує, що ще в 2009 році на території США він зареєстрував дану товарну марку для продажів одягу. Букви С і R - його ініціали, а сімка означає день його народження (7 жовтня). Не можна не відзначити, що масштаби компаній Ренци і Роналду не співставні, але закон Сполучених Штатів на стороні американця, тому футболіст не може реалізовувати свою продукцію на території Америки.

Представники португальця не раз виходили на Ренци з проханням продати їм права на використання бренду в Штатах, однак тренер залишався непохитний.

"Ми б хотіли, щоб нас залишили в спокої", - заявив адвокат Крістофера.

Нагадаємо, що під брендом CR7 Кріштіану Роналду реалізує в основному чоловічу спідню білизну, ціна на яку варіюється від 20-30 євро.

Зараз ви читаєте новину «Кріштіану Роналду засвітив розкішне тіло на обкладинці чоловічого журналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути