Ексклюзиви
субота, 24 вересня 2016 21:45

"Кращі місця для розваг там, де криза" - Фредерік Беґбедер

"Кращі місця для розваг там, де криза" - Фредерік Беґбедер
gigamir.net

Письменник та діджей Фредерік Беґбеде завітав до Львова і розповів, що кращі вечірки відбуваються якраз у часи кризи, а не навпаки, про це стало відомо у передачі "Світське життя на телеканалі 1+1.

"Коли тобі сумно і немає надії, єдиний вихід напитися та веселится. Найкращі місця для розваг там, де є криза, бо, коли люди щасливі вони сидять по домівках. Я мушу зізнатися, я ніякий не діджей, мені просто подобається розважатися і ділитися музикою, яку люблю з п'яними людьми. Коли я вперш грав у Києв, я пролив горілку на пульт і він перестав працювати - не було ні музики, ані світла, але це була краща вечірка. Всі кричали: "Фредерік, пішов ти дурний, ти найгірший в світі діджей", "так", я кричав. Так, було дуже весело, тож найкраща вечірка без музики", - каже Беґбеде.

Письменник має свої причини бажати, щоб Україна стала членом Євросоюзу.

"Я б хотів, щоб Україна була частиною Європи, тоді б я приїжджав до Києва, чи Львова і витрачав свої євро. У вас дуже европейська душа, зараз в Росії все інакше через їхню владу, тому що Путін інший, але він не буде президентом вічно одного разу Росія схаменьться і теж приєднається до Європи, всі любитимуть один одного і займатиметься разом сексом", - сказав письменник.

Зараз ви читаєте новину «"Кращі місця для розваг там, де криза" - Фредерік Беґбедер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути