вівторок, 31 травня 2016 12:45

Козловський на свій випускний пошив костюм за власним дизайном

Український співак Віталій Козловський пригадав свій шкільний випуск і зізнався, у школі вже знав, що стане артистом.

"Вчився у львівській школі №69. Завжди організовував усіх свята. І сценарій розробляв, і співав, і був ведучим. Тому випускний вечір був для мене дуже відповідальним. Настільки хвилювався, що напередодні навіть наснився сон, що я запізнився і увійшов до актового залу, коли усі вже розійшлися. Але в дійсності я всюди встиг і свято вдалося" - згадує Віталій Козловський.

Автор: фото надане прес-службою Віталія Козловського
 

На випуск артист сам пошив костюм за власним кресленням.

"Не хотів вдягати стандартних костюмів, як у всіх. Тому шив на замовлення, за дизайном, який придумав сам. Купив модну на той час тканину, темно-синю із золотими плямами. Міркував, що вдягну його на випускний вечір. А згодом, коли стану артистом, буду в ньому виступати" - каже. - Пам'ятаю пісні, які ми співали. Серед них був навіть гімн нашої школи і класу. Створили його самі, переробивши пісню Тараса Петриненка "Україна".

Автор: фото надане прес-службою Віталія Козловського
 

Всю ніч гуляли в ресторані. Потім разом із вчителькою пішли в гості до однокласниці, яка жила поруч. Сиділи у вітальні великою компанією, так що ледве вистачало місця. Згадували школу і розповідали про плани, ділилися секретами.

Автор: фото надане прес-службою Віталія Козловського
 

"В той ранок мене вразило, що вчителька спілкувалася з нами не як з учнями, а як з добрими старими друзями, на рівних і дуже відверто. Тоді навіть подумав: "Як добре було б, якби ми могли спілкуватися так ще під час навчання, - розповідає артист. - На ранок почали разходитися. З однокласницею вдвох пішки пішли додому. Ще півдня гуляли парком і ніяк не могли наговоритися".

Читайте також: Батько Козловського чекає народження онуків

Зараз ви читаєте новину «Козловський на свій випускний пошив костюм за власним дизайном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути