неділя, 25 січня 2015 14:33

Козак Гаврилюк розповів, за що його сварить викладач

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Козак Гаврилюк взявся за навчання, про це він розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1. На думку народного депутата йому варто багато ще наздогнати.

"Займаюсь з викладачем, писати, граматику, історію треба повчити: те що було пропущено у моєму дитинстві, яке було не дуже цікавеньке, зараз все треба наздоганяти, - говорить козак Гаврилюк і розповідає, за що його часто сварить викладач, - що я не дуже уважний, замість того щоб зосередитися на навчанні, я десь літаю дуже далеко під небом, він вертає мене назад на землю, я знову літаю, прилітаю. Козак, одним словом",

Козак Гаврилюк також розповів про подробиці особистого життя і про те, що козаки завжди мали багато дружин і він не виключення.

"Наші козаки у давнину мали дружину не одну по всьому світу,і я з дружиною розвівся 11 років назад. У мене як у козаків  і у Києві, під Києвом і в кожному селі", - сказав козак Гаврилюк.

Нагадаєм, у народного депутата не має вищої освіти, але він переконаний, що це не стане на заваді його роботі.

"Людина якщо хоче, вона сама всього знайде. Якшо вона хоче самовдосконалюватися, вона знайде звідки черпати знань, - говорить Михайло Гаврилюк, - з ранку читаю лише новини, таких літературних книжок поки не читаю, бо не маю на це часу ще. Бо я і на окрузі працюю і доставку гуманітарної допомоги на передову, неодноразово сам туди відвожу, бо там знаходяться мої воїни, козаки. Я сподіваюсь, що скоро вступлю на заочне".

Зараз ви читаєте новину «Козак Гаврилюк розповів, за що його сварить викладач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути