Ексклюзиви
пʼятниця, 24 червня 2016 14:20

Колишня дружина Джонні Деппа шокуюче схудла за час розлучення
12

Акторка Ембер Херд під час розлучення з Джонні Деппом дуже схудла, про це свідчать фото, які зробили днями папараці.

Зірку бачили в аеропорті Лос-Анджелеса разом з тілоохоронцем. Вузькі джинси ще більше підкреслювали виснажене тіло Херд. За даним журнала People, Джонні Депп зараз на своєму приватному острові на Багамах і не збирається залишати його доки не відбудеться наступне засідання суду щодо його розлучення.

"Більш за все Джонні Депп сумує у Лос-Анджелесі за дітьми, тому вони приїхали до нього на Багами", - розповіло джерело з оточення зірки.

"Коли діти поряд завжди робить його щасливим. Він дійсно сумує за дітьми", - додало джерело.

"Депп любить, коли друзі поруч і вони відвідують його, щоб розважити" .- говорить інший інсайдер.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Ембер Херд настільки схудла, що не може приміряти свій костюм для стрічки "Ліга справедливості", пише TMZ . Зірка схудла через стрес.

Юрист Деппа, Лаура Вассер, запевнила, що Ембер Херд намагається домогтися фінансової компенсації своїми звинуваченнями Джонні Жеппа у насильстві. Джерело розповіло виданню People, що суд мав відбутися 17 червня, але його перенесли. Джонні не хотів повертатися на суд до Лос-Анджелеса і задоволений, що адвокат змогла все владнати.

"Джонні Депп не говорить погано про Ембер і хоче просто йти далі" ,- говорить друг актора.

Нагадаємо, раніше команда юристів Ембер повідомила, що акторка не хотіла розповідати поліції, що Депп її б'є, тому що хотіла захистити його кар'єру.

"Оскільки Ембер відмовилась розповідати про насилля, тепер команда Джонні Деппа повернула це проти неї. Вона більше не може терпіти нападки ЗМІ. Ембер страждала від фізичного та психологічного насилля від рук Деппа роками", - говорить юрист Херд.

Суд щодо ролучення Джонні Деппа та Ембер Херд відбудеться у липні.

Зараз ви читаєте новину «Колишня дружина Джонні Деппа шокуюче схудла за час розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути