Ексклюзиви
понеділок, 27 квітня 2015 11:34

Колишній хлопець акторки Софії Буш став жертвою землетрусу у Непалі

Автор: liveinternet.ru
 

Під час землетрусу серйозно постраждала групи альпіністів, які перебували в передгір'ях Евересту: на їх табір зійшла лавина. В результаті загинуло, за різними оцінками, більше десятка осіб.

Серед них був і Ден Фредінбург - програмний менеджер Google і колишній коханий Софії Буш. 33-річний чоловік отримав серйозну травму голови, після якої не зміг вижити.

Про це повідомили члени його команди, опублікувавши повідомлення на офіційному сайті їх групи:

"З величезною гіркотою повідомляємо про загибель одного з членів нашої групи, Дена Фредінбурга. Два інших члена команди отримали травми, несумісні з життям, в результаті сходу лавини на табір в ході землетрусу".

Софія Буш вже відреагувала на цю сумну новину, опублікувавши довге послений на своїй сторінці в Instagram.

"Сьогодні я намагаюся зібрати осколки свого серця, яке розсипалося на таку кількість частин, що навряд чи вдасться його відновити знову ... Він був для мене найкращим людиною на всьому світі",

Нагадаємо, про розрив Софії і Дена стало відомо в серпні 2014 року. Тоді інсайдери відзначили, що парочка розлучилася ще в лютому, але зберегла добрі стосунки.

Новина про їхній роман з'явилася в квітні 2013 року. Актриса була в захваті від його розуму і навіть хотіла вийти за нього заміж.

Нагадаємо, в Непалі стався потужний землетрус, що зруйнував місто Катманду і забрав кілька тисяч життів.

Зараз ви читаєте новину «Колишній хлопець акторки Софії Буш став жертвою землетрусу у Непалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути