понеділок, 16 січня 2017 11:59

Колишній чоловік Уми Турман шокував зізнанням про її проблеми з психікою

Колишній чоловік Уми Турман шокував зізнанням про її проблеми з психікою

У Нью-Йорку відбулося слухання з питання опіки над спільною дочкою Ума Турман і її колишнього нареченого Арпада Бюссона Луною.

Представляє Бюссона Пітер Броштейн, який звинуватив Уму Турман в проблемах з психікою і алкоголем. Під час свідчень психолога Сари Вайсс Бронштейн задав питання про психічний стан Турман:

"Містер Бюссон говорив вам - ви неодноразово вказували це в ваших заявах - що в Уми є серйозні проблеми з психікою і що це ставало причиною конфліктів, так як Уму кривдили подібні звинувачення?"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ума Турман змінила імідж

Вайсс на це відповіла згодою, а також підтвердила, що Ума п'є антидепресанти, при цьому вживаючи і алкоголь. Але потім Сара Вайс поспішила додати, що хоч у актриси присутні синдром дефіциту уваги, гіперактивність, а також невеликі проблеми з навчанням, психічних розладів у неї немає.

У суді Сара Вайс розповіла, що бізнесмен дозволяв дочці робити небезпечні речі без нагляду і часто нехтував Луною, ставлячи свої інтереси понад усе: Арпад не раз залишав дитину одну, коли та приїздила до нього в гості, щоб зайнятися своїми справами і розвагами.

Уже не перший рік Ума Турман і Арпад Бюссон, які мали відносини з 2007 по 2014 рік, борються за право опіки над їх 4-річної дочкою Луною. Зараз Арпад домагається того, щоб йому дозволили проводити з дитиною 10, а не сім днів на місяць.

Зараз ви читаєте новину «Колишній чоловік Уми Турман шокував зізнанням про її проблеми з психікою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути