четвер, 09 лютого 2012 18:04

Коханка Савіка Шустера молодша від нього на 31 рік

Коханка Савіка Шустера молодша від нього на 31 рік

Телеведучий 59-річний Савік Шустер зустрічається із 28-річною киянкою Оленою Ореховою. Дівчина на 31 рік менша від нього.

Вперше Савік засвітив її торік у "Палаці Україна" на шоу "квартальщиків". Тоді пара до зали зайшла по одинці. Вдруге їх разом побачили на святкуванні Китайського Нового року в столичному ресторані "Будда Бар". Пара ховалася від телекамер та фотографів. Шустер відвів оператора, який намагався відзняти його із новою дівчиною, і з хвилину щось роз'яснював. Був злим. Із ресторану пара вийшла разом, відвертаючись від об'єктивів.

"Мене ніхто не приховує. Але ми не хочемо ні афішувати стосунків, ні коментувати їх. Це наше особисте життя. От і все", - відрізала Олена.

В одній із соціальних мереж Олена виклала знімки із відпочинку у Франції, Арабських Еміратах та в Іспанії. В цих країнах збирався відпочивати і Савік Шустер. Із близького оточення стало відомо, що Олена разом з мамою створює ляльки-мотанки. Вони коштують від 8 тис. грн. Це родинний бізнес сім'ї Орехових.

ВІДЕО: У Савіка Шустера з'явилася нова дівчина

"Про нову дівчину ми дізналися, коли їх показали по телевізору. І судячи з того, як Савік відреагував на це, ніхто навіть не збирається в нього щось запитувати", - зауважують в близькому оточенні телеведучого.

До Олени Шустер жив в офіційному шлюбі із генпродюсером "Савік Шустер Студії" Ольгою Невською. Пара навіть збиралася побратися, але потім припинила свої стосунки.

Від першого офіційного шлюбу із італійкою в Шустера є двоє дітей: 24-річний син Стефано та 22-річна донька Сара.

Зараз ви читаєте новину «Коханка Савіка Шустера молодша від нього на 31 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути