Ексклюзиви
понеділок, 17 листопада 2014 15:59

Клуні з дружиною хочуть усиновити дитину з зони військових конфліктів

Автор: Reuters
 

Містер і місіс Клуні мріють про спадкоємця і тепер намагаються не втрачати даремно часу в реалізації своїх планів. Однак всупереч очікуванням, Джордж і Амаль хочуть почекати з народженням своєї біологічної дитини. Замість цього пара обговорює можливість усиновлення сироти із зони військових конфліктів.

Родина Клуні таким чином наслідує приклад своїх не менш відомих зіркових друзів - Метта Деймона, Сінді Кроуфорд і Бреда Пітта з Анджеліною Джолі, які виховують дітей і планують усиновити малюка з країни, де зараз особливо напружена ситуація.

До речі, дружба між Джорджем і Бредом Піттом незабаром може припинитися. Американський таблоїд Star повідомляє, що обраниці акторів - Амаль і Анджеліна не можуть знайти спільної мови. Згідно виданню, саме ворожнеча двох красунь і стала причиною того, що Джолі-Пітт не були присутні на весіллі Клуні.

За словами інсайдерів, Анджеліна насправді боїться конкуренції в особі Амаль, яка за короткий термін встигла завоювати симпатії багатомільйонної аудиторії свого чоловіка і не тільки.

"Якби Джордж одружився на який-небудь непримітный " сірыї мишці "- це б цілком влаштувало владну Анджеліну. Вона доклала чимало зусиль і часу, щоб стати прикладом для наслідування в очах багатьох жінок, але Амаль псує всі плани - з її появою Джолі відчуває себе малоосвіченим аутсайдером", - повідало джерело Star Magazine.

Зараз ви читаєте новину «Клуні з дружиною хочуть усиновити дитину з зони військових конфліктів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути