Ексклюзиви
пʼятниця, 28 серпня 2015 13:08

Кім Кардаш'ян знялась топлес для C Magazine
4

Кім Кардаш'ян позувала для журналу C Magazine. Кім знялася для цього видання топлес, а в розмові з журналістом розповіла про свою професію, проблеми з другою вагітністю та про те, ким бачить себе через 10 років.

Про рід занять:

"Якщо потрібно охарактеризувати свій вид діяльності одним словом, то я б назвала себе підприємцем. Коли я подорожую і мене запитують про професію, я не знаю, що сказати, і міняю тему. Іноді кажу "парфумер", іноді - "письменник". Іноді кажу, що займаюся торгівлею".

Про сімейний бізнес:

"Щотижня ми влаштовуємо зустріч, під час якої обговорюємо всі свої справи - будь то наші засоби по догляду за волоссям, лінії одягу сумки або взуття ... Якщо я працюю над яким-небудь своїм проектом, як, наприклад, над ароматом, то я буду присвячувати йому весь свій час, тільки якщо захоплена на 100 відсотків. Адже мені в такому разі доводиться жертвувати часом, проведеним з сім'єю. Взагалі, я будую весь свій графік навколо сім'ї - чоловіка і дочки".

Про другу вагітність:

"Ми намагалися зачати дитину більше року, було багато складнощів. У мене знайшли ускладнення, яке називають прирослою плацентою. Довелося зробити пару нескладних операцій, через що, думаю, мені складно було завагітніти. Це виявився довгий шлях. Я щоранку їздила до лікаря, щоб зробити тест на овуляцію. Я пробувала все, що можна: акупунктуру, зверталася до дієтолога, бо думала, що справа в харчуванні ".

Про можливість третьої вагітності:

"Ну, мені сказали, що якщо у мене знову буде таке ускладнення, то мені можуть видалити матку, що мене лякає. Подивимося, як все буде розвиватися і як пройдуть пологи".

Про своє реаліті-шоу:

"Беручи участь у реаліті, не отримуєш тої поваги, яку, на мою думку, я заслуговую. Але мені дуже подобається зніматися в ньому, і якщо подумати про всі проблеми, до яких ми привертаємо увагу під час шоу, є привід для гордості. Проблеми трансгендерів, розлучення, розставання, здорові відносини ... Іноді це смішно, іноді шалено, але ми намагаємося доносити глядачам правильне послання ".

Про те, ким Кім бачить себе через 10 років:

"Ймовірно, я буду більше за кадром, ніж у кадрі. У нас є деякі сміливі ідеї, над якими ми розмірковуємо. Я думаю, що наша б'юті-лінія стане сильним брендом і буде супер успішною. Не знаю, як через п'ять років, але через десять ми навряд чи будемо щодня знімати своє шоу. Але ніколи не вгадаєш заздалегідь: ми адже раніше не думали, що воно буде йти так довго".

У тому ж інтерв'ю Кардаш'ян розповіла про те, що вони з Каньє Вестом на початку вересня запускають сайт, де Кім буде ділитися порадами по красі і моді, показувати навчальні відео про своєму макіяжу і розміщувати модні фотосесії.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян знялась топлес для C Magazine». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути